Непрекъсваемо захранване – сърцето на вашия център за данни

Характеристики на UPS

UPS не е включена в задължителните компоненти към компютъра, но експертите препоръчват използването му. За съжаление проблемът с мрежовата сигурност често се пренебрегва.

Описание на резервната батерия:

Резервната батерия се захранва от мрежата (включена в контакта) и е свързана към сървъра. С други думи, цялата компютърна мрежа е свързана към непрекъсваемо захранване. Вижте този Apple iPhone 7 захранващ блок при нужда.

Устройствата за UPS идват в различни форми и размери, но най-често са правоъгълни, вертикални. Обикновено се поставят на пода до компютъра или в центровете за данни. Всички резервни батерии са много тежки поради батерията, която се намира в устройството.

Една или повече батерии в UPS осигуряват захранване на устройствата, които са свързани към него, ако захранването от изхода не е възможно. Акумулаторните батерии могат да се сменят, като по този начин удължават времето за работа на компютърната мрежа, когато се изключват от захранването.

Резервното захранване обикновено се включва, когато основното захранване е изключено. За да включи устройството, има бутони за включване и изключване, понякога има един или повече допълнителни бутони, които изпълняват различни функции. В съвременните модели UPS има дисплей, който показва пълна информация за състоянието на батерията, колко енергия се използва и т.н. Тук може да поръчате и батерия за лаптоп за Toshiba Satellite.

Устройствата

за резервно копиране на батериите се произвеждат с различна степен на възможности за архивиране. За да определите колко мощен е UPS , можете да се свържете с NTT Energia.

Изберете артикулите от лидер в областта на изграждането на системи за непрекъсваемо електрозахранване. Гарантирайте си винаги безаварийна работа на всички технологични устройства.

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *