Как да организирате отстраняване на стари мебели и битов боклук

Налага ви се премахването на строителните отпадъци след ремонт от апартамента? Имате нови мебели и се чудите какво да правите със старите?

Ако тези въпроси ви измъчват, вижте кой помага за решаване на подобни ситуации:

Мебели, сбогом!

Може да се отървете от старите мебели по няколко начина. Ако мебелите са в добро състояние и ги изхвърляте, струва си да се опитате да потърсите услуги като в http://www.podelenie.com/page/8.

Ако трябва бързо да изтеглите старата мебел и нейната сигурност не е важна за вас, тогава може да прибягвате до помощта на специални компании като „Опразване на жилище от стари мебели“. Цените могат да варират в зависимост от площта на града или етажите, наличието на асансьор.

Друго важно е дали мебелите са много тежки и обемни. В тези ситуации от фирмата предлагат демонтаж и изнасяне. В повечето случаи тази услуга е включена в цената.

Демонтаж на някои мебели се налага когато има тесни врати и отвори, а мебелите са като трикрил гардероб, спалня, кухненски шкафове, ъглови дивани и пр.

Екипите на фирми не срещат затруднения при боравенето с такива товари. Те имат опит и знаят как и кое да бъде разглобено.

Винаги може да съчетавате нещата две в едно или три в едно. Ако например правите ремонт и има много строителни отпадъци за изнасяне, това е друга опция, от която може да се възползвате.

Помнете, че с наемането на услуги от фирма нещата ще станат по-лесно и икономично за вас, отколкото вие сами да се справяте с проблемите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *